Marshmallows met Cuberdon crunch

2 porties

Ingrediënten

175 g marshmellows (spekken)
100 g pure chocolade (callets)
2 el cuberdon crunch
1 el gevriesdroogde frambozen (of gedroogde cranberries), gehakt
2 el pistachenoten, gehakt
1 el geraspte kokos
 

Bereiding

Bekleed een rechthoekige schaal met bakpapier.
Leg er de marshmellows op rijtjes en tegen elkaar in zodat je een effen vlak bekomt.
Smelt 50 g van de chocolade au bain-marie tot mooi vloeibaar.
Neem van het vuur en roer er de overige 50 g door tot helemaal gesmolten.
Giet de chocolade op de marshmellows en strijk glad met een paletmes.
Strooi er de cuberdon crunch, frambozen,  pistachenoten en kokos over.
Laat minstens 30 minuten opstijven in de koelkast.
Neem uit de schaal en verwijder het bakpapier.
Snijd in hapklare rechthoeken.
Serveer de snoepjes.